Menu Close

CAT | CAST | ENG

Un cap de setmana on aprendre i desenvolupar tècniques per ballar Jazz Solo, Duo i Trio.

Requeriments

Es treballa sobre moviments clàssics del Jazz Solo com el Charleston, el Suzie Q, etc. Per tant, el requisit és coneixe’ls.

Si no els coneixes però balles de forma habitual altres tipus de balls com Danses urbanes, Contemporani, Tap dance, Dansa Clàssica, etc; també pots sentir-te còmode fent el workshop. El veritable requisit són les ganes de ballar i aprendre.

Funcionament

Durant el cap de setmana hi ha tres opcions a triar:

  • MOVIMENT (horari matí)
  • RITME (horari tarda)
  • MOVIMENT + RITME (matí i tarda) on faràs tot, 12h de ball.

El treball durant les classes es dividirà en dos blocs: ELEMENTS i COMPOSITIONS. De manera que tots els participants faran com a mínim una classe de cada bloc.

A ELEMENTS, desenvolupem moviments i ritmes integrant-los dins del ball. Es fan jocs d’improvització i també rutines per facilitar l’aprenentatge d’aquests elements.

A COMPOSITIONS, juguem amb els elements creant coreografies i relacionant-los amb l’espai. També desenvolupem la relació amb els altres ballarins per crear duets i trios.

Horaris i Preus

MOVIMENT

DISSABTE 10h-13h
ELEMENTS
DIUMENGE 10h-13h
COMPOSITIONS

70€

RITME

DISSABTE 15h-18h
ELEMENTS
DIUMENGE 15h-18h
COMPOSITIONS

70€

MOVIMENT + RITME

DISSABTE 10h-13h + 15h-18h
ELEMENTS
DIUMENGE 10h-13h + 15h-18h
COMPOSITIONS

100€

Una mica sobre nosaltres

Els Jazz Messengers som una companyia de ball basada en la música jazz, que va nèixer el 2017 arran d’una necessitat d’expressió i exploració en aquest estil; buscant apropar-se a les composicions musicals de diferents maneres com per exemple amb formacions escenogràfiques i amb jocs rítmics de resposta a la música. Com a individus, cada membre aporta la seva pròpia essència al ball, però junts treballem com una unitat tant a classe com a l’escenari.

El nostre principal objectiu quan estem ballant és aconseguir un ball dinàmic, que tingui un flow natural i que s’adapti a la música que estem ballant a través del nostre moviment rítmic.

La nostra major font d’inspiració són els músics de jazz; les formacions que tenen quan toquen junts, com es relacionen entre ells i com això es pot reflectir en el nostre ball. A través de l’estudi de la música jazz, desenvolupem les eines que necessitem per crear una relació més estreta entre la manera que ballem i la música que escoltem.